سیروپ به مایعای گفته می شود که غلیظ و چسبناک بوده و در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب تهیه می شود. از سیروپ در شیرینی پزی ها، به عنوان شیرین کننده در نوشیدنی ها و نیز یه عنوان پوشاننده بر روی غذاها مثلا پنکیک ها، استفاده می کنند. ممکن است این سوال برای شما پیش آید که چرا از خود شکر استفاده نمی کنیم؟ باید بدانید که دانه های شکر به راحتی درون مایعات سرد حل نمی شوند و از آنجایی که این شربت ها مایع هستند به راحتی درون مایعات دیگر حل شده و مایع یکدست و یکنواختی را به ما می دهند، ضمن اینکه می توان با طعم دار کردن و افزودن چاشنی های دیگر انواع دلپذیر و متنوعی از سیروپها را تهیه نمود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره راهنمای خرید سیروپ اینجا کلیک کنید
این سیروپها از مخلوط شدن سیروپ ساده به اضافه برخی طعم دهندهها ساخته میشوند. تعداد بسیار متعددی از طعم دهندهها را میتوان برای این منظور استفاده کرد. همچنین میتوان این طعم دهندهها و چاشنیها را برای به دست آمدن طعمی دیگر با یکدیگر مخلوط کرد. به عنوان مثال گیاهان ، چاشنیها و ادویهجات و… . سیروپهای رایحهای با اضافه کردن مقادیری آب مادهی خاصی به آن تهیه میشود. این گونه سیروپها بیشتر درون کافیشاپها و به خصوص در آمریکا برای ایجاد رایحههای خاصی در قهوه استفاده میشوند. سیروپهای ساده را میتوان برای شیرین نمودن دسرهایی مانند پنکک استفاده کرد.
انواع مارک های سیروپ:
سیروپ فو - Fo
سیروپ 1883
سیروپ مونین
و ...
برای سفارش سیروپ اینجا کلیک کنید
پخش عمده سیروپ